Beletesszük a paradicsomot, ha némi levet eresztett, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a pirospaprikát. Összekeverjük.
Beletesszük a szeletelt zöldpaprikát, és felöntjük vízzel. Fűszerezzük. Addig főzzük, amíg a paprika teljesen meg nem puhul.
Belekeverjük a tejfölt és a harcsafilét, és addig főzzük, amíg a harcsa meg nem puhul. A végén, ha úgy érezzük, keverhetünk bele egy kis étkezési keményítőt.
Puliszkához forralunk sós vizet, mielőtt felforrna, csomómentesen belekeverjük a kukoricadarát. A végén egy kis vajat keverünk el benne. Folyamatos keverést igényel.
Ha kész, jénaiba simítjuk, és hagyjuk megszilárdulni.
Ha megszilárdult, felszeleteljük, és túros-tejfölös-kapros-sós mártással kenjük be, és 180 fokos sütőbe tesszük 15 percre.