Apróra kockázott hagymát teszünk hozzá, megsózzuk és megüvegesítjük
Szeletelt fokhagymát és füstölt kolbászt teszünk hozzá.
Közepes lángon lepirítjuk a kolbászt.
Fűszerezzük: pirospaprika, bors, kömény, majoranna. A fűszerezésnél vegyük figyelembe a felhasznált kolbász fűszerezését.
Apróra kockázott zöld paprikát és paradicsomot teszünk hozzá, majd átkeverjük. Ezen a ponton beletehetünk egy vékonyra csíkozott burgonyát is, ezzel sűrítve a végeredményt.
15 percig főzzük fedő alatt.
Babérlevelet és kockázott burgonyát teszünk bele.
Felöntjük forró vízzel, hogy épp ne lepje el.
Megsózzuk.
Óvatosan átkeverjük és fedő alatt 15 percig főzzük kis-közepes lángon, de forrásban.
A virslit feldaraboljuk, hozzátesszük, majd további 5 percig főzzük forrásban, amíg a burgonya meg nem puhul.
Tálaláskor savanyúságot tehetünk mellé.
Jó étvágyat!
Vélemények
Kóstoltad? Megpróbáltad elkészíteni? Tetszett? Nem tetszett? Kiegészítenéd?